Post by lietiwittdoorfcou on Mar 6, 2022 6:48:31 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Knight Tales – Anime RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Knight Tales – Anime RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódgenerátor arany ▞▞▞
▞▞▞ Royal Knight Tales – Anime RPG 2022 version ▞▞▞
Egyszerű szavakkal, szakaszokat tisztíthat meg, hősöket toborozhat, szintet léphet, és még többet harcolhat. Vannak klánok, labirintus, események és még sok más. Összességében egy nagyon komplett és tisztességes játék. Ha szereted a chibi anime művészetet, mint én, akkor hajrá.Nagyszerű időgyilkos, szuper aranyos grafika, egy játék, amely nagyon egészséges a pénztárcájának. Talán kevesebb mint 20 dollárt töltöttem fel, és máris nagyon élvezem.
Nagyon bugos
Szép játék eddig, az új frissítés telepítése. Észrevettem néhány apróbb hibát (frissítés előtt), például néha a last hero alive vs boss is no dmg kilép a harcból, majd újra normálisan működik. Nem olyan nagy hiba számomra. De persze vannak kevésbé intelligens emberek, akiknek mindig vannak furcsa, buta agresszív retardált visszajelzései, ami azt bizonyítja, hogy ostobák.
Vip rendszer p2w. Minden f2p játéknak nem kell p2w-nak lennie. Számos módja van a pénzszerzésnek, amely nem kelt hamis sikerélményt a p2w játékosokkal szemben. Hosszú élettartam az f2p játékokban p2w mechanikával = soha nem fogod utolérni, mert tartalmat adunk ki és növeljük az őrlést, amíg az lehetetlen. Azt hiszem, a moba és a battle royal játékok nem minőségi f2p játékok. Lehetséges, csak a kapzsiságot akarod az élen.
Nagyon szép játék.
Szórakoztató játék, alapvetően egy hős gacha rpg, rengeteg frissítési lehetőséggel és fokozattal. A játékmenet szórakoztató és változatos, minden bizonnyal vannak ösztönzők a feltöltésre, de nem kényszerülnek. Egyértelműen sok szeretetet helyeznek a játékba és a dizájnba, amint azt mutatja.
Nagyon jó játék, és azon kevesek egyike, amivel több mint egy hónapja játszottam.
Először is azt kell mondanom, hogy véleményem valószínűleg elfogult, mert nagyon szeretem ennek a játéknak az anime chibi art stílusát, és a játékmenet természetesen nem okoz csalódást. Már két hete játszottam a játékkal, és elmondhatom mindenkinek, aki azt mondja, hogy a játék fizetőfalat kapott, annak biztosan nem volt türelme megtanulni a játék frissítési rendszerét, amely számos módot biztosít az erősödéshez. Nem is beszélve az ingyenes napi idéző kuponokról és drágakövekről. Ez minden bizonnyal egy szórakoztató játék, amelyet érdemes kipróbálni, és meg kell vásárolni a havi kártyát a támogatáshoz.
A fizetési falak már 30 perc múlva is rendkívül nyilvánvalóak, elkerülve ezt.
eleinte kicsit szkeptikus voltam ezzel a játékkal kapcsolatban, de amikor letöltöttem, most már kiakadtam lol, szeretném kikiabálni a játék készítőit, köszönöm a nagyon jó játékot
Nagyszerű rpg játék különféle karakterekkel és innovatív hadsereg harcrendszerrel.
Stack Ball - Crash Platforms ஆர்கேட் bfvg
Nagyon élvezem a játékot, de szeretném, ha könnyebb lenne megszerezni az aranyat, és mindig hiányzik belőle, bármennyit is gazdálkodom vele.
Kiváló anime RPG játék. Boldogan fizettem a 10 dollárt, és kaptam 2 SSSR-t, ami piszok olcsó, összehasonlítva a legtöbb hasonló műfajú játékkal. Jó munkát végeznek azzal, hogy fokozatosan hozzáférést biztosítanak az új hősökhöz, hogy megtanuld használni őket. Rengeteg hosszú távú játék az összes frissítéssel. Teljesen ajánlom ezt a játékot, ha szereted a jó rpg hősgyűjtőt néhány taktikai elemmel a csatában.
Jó játék, nem olyan rossz grafika, élvezetes történet, és bárhol felfedezhető.Csak nem nehéz megölni a kezdő barátságos főnököket, a pénzkeresés nehézkes, de hát megéri, ha megszokja. Mit mondjak, minden játéknak megvannak a maga hátrányai és előnyei.
Eddig nagyon tetszik ez a játék. Az angol lokalizációja nem rossz, végül is csak angol. Élvezzük a közelmúltban korlátozott ünnepi eseményt, reméljük, hogy a jövőben egyre jobban sikerül.
Ezt a játékot az 1-es szinten kezdtem, és körülbelül 3 óra játék alatt elértem a 20-as szintet (mindent kicsit résen csinálok), kitartásban nincs hiány. Amennyire én tapasztaltam, sok játékmenet nem igényel energiát, hanem inkább a napi esélyekre hagyatkozik. Ez minden bizonnyal egy olyan játék, amely a hosszú távú játékra irányul. Nagyon jó játék, ajánlom kipróbálásra.
Nagyon szórakoztató és laza játék szép grafikával és chibi karakterekkel, már két óra játék után kaptam 2 SSR-t, és nem, nem töltöttem fel semmilyen drágakövet, mindezt ingyenes kuponokból vagy drágakövekből. Ha ez a játék továbbra is szórakoztató lesz a második napon, feltöltöm a havi kártyát, hogy támogassam a fejlesztőcsapatot.
Egy rpg játékhoz, ami chibi, baromi jó. Ha a műfaj többi részét játszaná, ismerné a legtöbb szabványos rpg rendszert, mint például a gacha, felszerelés, rangsor stb. Ez összerakta őket, és kivételesen jól csinálja. F2p barátság és a chibi anime stílus fenntartja az érdeklődésemet. Személy szerint ajánlom, ha szereted ezt a fajta rpg-t a hősgyűjtésről és hasonlókról.
Képminőség simaság 5/10 Ingyenes esemény vagy küldetés 4/10 Feltöltés esemény 8/10 Kicsit csalódott..
Menő játék, jobb, ha most én vagyok az első. 🎃 Boldog Halloweent
Meghallgatták a javaslatomat, és nemrég frissítették a havi kártyát, hogy naponta ingyenes idézési kuponokat kapjanak!
Régebben toronyvédelmi játékokkal játszottam, ez az első tapasztalatom online RPG játékkal. Amikor a bátyám megmutatta ezt a játékot, azonnal megkaptam a telefonomra. Annyira megtetszett ez a játék, hogy gyakorlatilag kiszakította az első kedvenc játékomat a létezésből. 25. szintet értem el a 2. játéknapomon, nem rossz egy újonc rpg-től, ugye? Most nem tudtam abbahagyni a játékot. Ceciliát a 3. napomra húztam, a bátyám azt mondta, hogy 7. naptól ő lesz az ingyenes SSSR, eddig nagy a szerencsém.
Túl sok 5 csillagos gyerek értékelése lmao
Módosítottam a véleményemet, miután megfogadtam a tanácsát... és pontosan 25-ös lvl-re tettem, csak hogy lássam. Eddig az egyetlen SSSR és SSR olyan hősök, akikért fizettem; az, amit kapsz az 1. feltöltéshez, és és az SSR-t, amit a költőpénzből kaptam felhasználásával megidéztem. Nem volt hős a 25. lv-nél... hacsak nem arra gondolsz, amelyik 24,99-be kerül. Ez valóban kiábrándító.
A látvány jó, a játékmenet pedig nagyon mély és sok tartalommal rendelkezik.
Vonzott a Royal Knight Tales név, azt hittem, inkább a nyugat-európai lovagok meséihez hasonlítható. Van benne ez a fellángolás a mesében, de inkább csibi és anime, mint a grafikában. Összességében nem rossz, próbáld ki magad.
Vásárlás nélkül játszom, eddig élvezem a játékot. Tegnap kezdtem el, így a játék sok része még mindig le van zárva. Nem bánom, hogy a játék korai részében le vannak zárva. Végül is ez egy RPG játék, megértem, hogy a játékosok fokozatosan fedezzenek fel új részeket, nehogy túlterheljék őket. Frissíteni fogom ezt az ismertetőt, ha a későbbi részek nem egyeznek meg ezzel az 5 csillagos kezdeti benyomással.
Egyértelmű, hogy a játék készítőinek prioritásaik egyértelműek, inkább a játékmenetre és a tartalomra koncentráltak, mint a játékosok pénzének kicsikarására. Nem állítom, hogy ez a játék teljesen f2p, igen, van néhány ösztönző az akciós csomagokért. De minden bizonnyal jobb, mint sok más az RPG műfajban, ha eleget játszottál velük, és láttál minden hozzám hasonlót.
Csodálatos játék! Nem kényszerít rá, hogy reklámot nézzen, sőt szerintem egyáltalán nincs is reklám a játékban.
Kevesebbet vártam, de kiderült, hogy ez egy igazán szórakoztató rpg jó gacha sebességgel.
Rendes kis RPG.
A harmadik napom és eddig nem ütött olyan fizetőfalat, amin ne tudnék túllépni azzal, hogy másnap visszajövök. Nagyon élvezd a művészetet, nagyon aranyos. A játék nagyon bőkezű az újoncokkal a napi bejelentkezési ajándékokon. Ingyenesen játszhattál, de kevesebb mint 30 dollárt adtam, és vettem néhány akciós csomagot és havi kártyát, megéri. Mielőtt elítélnél, elmondom, hogy ez még a töredéke sem annak, amit az afk arénában töltöttem, többet nem teszek ilyet, de nem is megyek teljes f2p-re.
Most kezdődött, most 16. szint. A játék nagylelkűen adja ki a drágaköveket, ez egy nagy plusz a könyvemben, ettől fogok játszani!
Royal Knight Tales – Anime RPG Fabularne tsin