Post by lietiwittdoorfcou on Mar 6, 2022 7:03:42 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Looney Tunes™ World of Mayhem ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Looney Tunes™ World of Mayhem IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеатс глитцх алл ▞▞▞
▞▞▞ Looney Tunes™ World of Mayhem 2022 version ▞▞▞
Обожавао сам ову игру, играо се неколико пута дневно. Протеклих неколико месеци ажурирања су довела до тога да морате да потрошите новац да бисте напредовали до одређене тачке, а претходни напредак се не рачуна много за циљеве. Свако ажурирање уводи новог лика који захтева новац за напредак, а најновије ажурирање је смешан пример. Играо сам неколико година, али не видим да ћу га задржати више. Нећу више улагати у игре ове компаније.
Ово је веома добра игра и волим је, али не могу да уживам у њој јер је супер заостајала, а понекад се чак и руши, потребно је дуго да се учита и једноставно је збркана. Поправите ово.
то је заиста забавна игра која изазива зависност, али заостаје и много греши и замрзава се на екрану за учитавање када покушавате да обавите потрагу или битку, надамо се да ћете то поправити
То је одлична игра и све, али покушао сам много пута и нисам могао да прођем поред екрана за учитавање, а да не поквари и не избаци ме.
Не могу чак ни да одиграм догађај ове недеље. Сад
То је пристојна игра, али има неке лоше навике, на пример, ако више пута завршите мисију, биће вам потребни драгуљи, што је у реду, али вас не пита да ли желите да завршите ту трансакцију пре него што узмете драгуље, тако да сам ја изгубио прилично мало због трзавог прста, и буди опрезан при пријави, једном се понашао као да сам започео трансакцију пре него што се игра учитала, срећом немам план плаћања и нисам притиснуо дугме, вероватно има још грешака сефови за плаћања, и даље је узнемирујуће.
ПРЕ ДОБРА ИГРА СУПЕР ЈЕ ЈА ЦИМ САМ ЧУЛА ЗА ЊУ ОДМАХ САМ ЈЕ СКИНУЛА САВРСЕНА ЈЕ ПРЕПОРУЧУЈЕМ ЈЕ СВИМА !!!
Игра је добра, добра идеја, одлична графика. Али много торби, треба да уђу у игру на дуже време. Дешава се да ме избаци из игре. Много је спора и на Хуавеи п20 мате
Програмери игара морају некако зарадити новац за време које уложе у своје игре, тако да сам прихватио да мобилне игре морају некако да уновче своје игре. То није мој проблем са овом игром. Оно што ме мучи у овој игри је колико је ова игра била кварна од првог дана до сада. Слике се често не учитавају за ставке у игрици. Учитавање игре траје вечно. Игра траје вечно да региструје предузете радње. Искључујем се током борби у арени чак и када ми је интернет пун бар.
Ево неких проблема у Новом догађају, молим вас да решите проблем, ова игра је одлична
Неће учитати никакву врсту битке. Престао је да се учитава после 15 минута игре. Све што могу да урадим је да сакупљам свакодневне награде.
Свиђа ми се ова игра, али увек поквари, упућујући ме да напустим игру. Почетком ове године ово није био проблем, али сада је проблем.
Zombie Tsunami Arcade cgqq
Looney Tunes™ World of Mayhem Игре улога xar
Торбе
Игра може бити забавна. Али када једном достигнете одређени ниво играча, тешко је набавити и задржати сандуке за туче. Зато што су противници ван равнотеже. Потребно је да додате клизну траку свим артиклима за више куповине!
Предобро
Последње измене су стварно нешто забрљале, моји тоонс нису тако јаки као некада, а ја сам на нивоу 79
2 звездице јер уклањају 1 звездицу. Игре које иду низбрдо и грабање новца.
У почетку сам мислио да је забавно, али онда је требало дуго да учитам мале ствари. Покушавам да поново учитам игру, али то доводи до споријег учитавања и знам да то није мој вифи јер ради савршено добро за сваку од мојих других игрица па се надам да се ово може поправити
Забавно када ради, потребно је да поново инсталирате једном месечно да бисте се пријавили. А звук се и даље искључује
Смешне разлике у нивоу моћи у тучи. Дошао сам само до нивоа од око 68.888 снаге, а достигао сам између 100.000 и преко 500.000 нивоа снаге и мислим да је то смешно и требало би да се поправи што пре... није фер и негативно утиче на игру
добра игра волим лоонеи тоонс и рпгс па да, иако су тикети и булови стварно залутали игру
сто сте променилиии
Крађа кутија је смеће брисање, хакери постоје! Волео бих да могу да дам негативне оцене, то би било негативно 5. Сада се свакодневни изазови не рачунају након обављања. Претпостављам да је време да контактирам шефа Светске банке!
Изгубити
Шта је било од последњег ажурирања Не могу да уђем у игру, тако да не могу добити никакву помоћ у вези са тим!! Прошло је неко време од када сам имао проблема. Али шта сад да радим?
Сваки пут када се борим у поглављу 1 кампање и победим ниво, пише грешка битке 11500. Такође не добијам никакву награду за битку. Због тога желим да га избришем јер не могу да напредујем у поглављу.
Буг фикед.игрица није лоса али пуно багује коци много бас немогу да играм од багова,за сада је оцена моја измедју 2 и 3 мало висе за 3.3- од мене.
❤❤❤
Јучерашње отварање игре ме је покренуло и сада не могу да отворим дошао да се играм видео нове грешке и бебе ликове, али не могу да играм да бих чак ни покушао да их набавим игра каже да не реагује н неће да се отвори за 24 плус он је такође провео добро износ новца у игри током мог времена играња .... И никада нисам добио ништа бесплатно за трошење правог новца, али сада имам овај проблем
Константно кочи у задње време.
ваууууу
Није лоша забава
Јако добро, имам је већ на једном телефону а сада и овде инсталирам једну од најбољих игара које сам играла у последње време. Иначе ретко која игрица ми се свиђа али ово је 👍.
Лепо је играти, али када урадите ствар са жетоном карактера, даје вам 2 или 100 и греши, али све у свему, то је добра игра
Ова игра је јако добра, волим ову игру, чак и ако морам да је поново покренем лол. Ок, већ сам ажурирао ову игру пре неколико дана, али зашто морам поново да ажурирам тако брзо? Чак морам да изгубим једну од својих игара да бих поново ажурирао ОВУ игру?
Забавна игра, али не вреди трошити новац на било какве понуде јер вам не дају ништа, можете рећи да је ово добра бесплатна игра за играње. више функција за више играча би могло да буде добро јер многи кукају да је енергија мало тесна, што је поштено, они морају да имају тужан живот ако треба да проводе више времена у игри, међутим додајте неке ратове савеза и пријатељске ратове да бисте их изазвали у вашем савезу и такође да изазовете друге савезе.
Свеукупно веома добро и привлачно, али нажалост прешло је границу као грабеж новца у последњем ажурирању које је сада такође изузетно досадно и у суштини нема шта да се ради на овим догађајима... такође веома тешко и са грешкама, дефинитивно је фокус програмера не на искуству, већ на бомбардовању понудама "плати за уживање"... Још увек имам наду да би се оне могле променити у блиској будућности, за сада 2 звездице.
Ок је игра
Добро
Након што сам своју рецензију смањио са 5 на 2, сада повећавам на 4. У 2021. години уведене су промене у дизајну које су ефикасно решиле најочигледније слабости. У ствари, ове промене су функционисале много боље него што сам се усудио да се надам. Данас игра нуди забавну тактичку борбу са огромном флексибилношћу у дизајну одреда. Фактор који га задржава од оцене 5 је превише чест проблем са грешком/перформансом. Корисничка служба је одлична, али подношење жалби постаје заморно.
У почетку је забавно, а онда морате купити више и веома је скупо
Игра је добра. Уживао сам док сам је свирао, јер сам од детињства обожавао луде мелодије. Али имао сам притужбу и послао сам ово такође путем е-поште. Признато ми је 3 пута за куповину пакета догађаја. Само мој трећи покушај је био успешан. моје прве две куповине нису биле, због грешке у вези са игром. Надам се да можете учинити нешто по том питању. Ако не могу да добијем свој новац назад, само ми дај моје претходне две куповине. Упркос непријатностима, игра ми је и даље забавна. Хвала!
Одлична игра, али лоше вођена. 60-90 долара за месечну претплату, схватам да су ваше цене усмерене на "китове" (мрзим тај израз јер су то људи који нису дехуманизовани отворени новчаници). Али ваша игра би била много боља да је ваш крвни притисак био 5 долара и 15 долара за премиум БП. Недељна улазница за арену требало би да кошта 5 долара месечно (тренутно 10 долара недељно). Ово чак не узима у обзир нечувене цене догађаја са ужасном механиком коцкања од 1% (точак догађаја). Узимање новца, не бих препоручио... Док се не поправи!
Потпуно смеће игра од најновијег ажурирања. Поклапање Арена и Бравл је нечувено за чланове. Не могу да изаберем тимове, уместо тога иде на подизање нивоа/подешавање екрана за ликове. Био сам у контакту и чак је показао видео, али пошто играм на Блуестацкс-у (па чак ни на мом телефону ово не ради) Сцоплеи неће ни покушати да то поправи. Готово са игром, јеби се ти и твоје друштво. Ако не можете да добијете добру корисничку услугу, зашто се онда мучити са пријављивањем проблема. Игра припада у смеће!
Looney Tunes™ World of Mayhem Rol Oyunu edw
леп
то је стварно добра игра, али увек ме излудим, молим те, поправи грешку
Looney Tunes™ World of Mayhem Rol Oyunu edw
Игра се насумично руши као луда, чак и повезана на најбржи ВиФи. Проблем траје више од месец дана. Штета такође, ова игра је стварно супер
Када одем да играм ову игру, понекад се замрзне, престане да ради и исправи грешке на овој пре следећег ажурирања
Поштовани, Сцопели тимови Када ажурирам игру, а сада регионални догађаји Авалоонеи не могу да се борим у свакој кампањи Догађаји Авалоонеи Бцоз не постоји дугме НАПАД !! Поново сам покренуо игру, али у истом стању нема ДУГМЕ ЗА НАПАД. Поправите ове проблеме, губим време.